Меню
Your Cart

Общи условия

Общи условия за ползване на онлайн магазин  fitstyle4you-bg.com

  Онлайн магазин  fitstyle4you-bg.com е собственост на "РЕСПЕКТ ЛАЙФ" ЕООД , наричан по-надолу Търговецът. Всички права са запазени.
  Моля, внимателно прочетете условията преди ползване и регистрация на сайта. Всеки потребител, който използва онлайн магазин  fitstyle4you-bg.com се счита, че е съгласен и приема настоящите общи условия.
  Търговецът има право по всяко време да променя съдържанието и начинът на достъп до информацията в него, както и да прекрати използването му при неправомерно ползване, при некоректни действия, противоречащи на законите на страната.
Общи условия:
1. Настоящият документ съдържа общи условия, съгласно които Търговецът предоставя услуги на потребителите си посредством онлайн магазина  fitstyle4you-bg.com.
2. Публикуваната информация в  fitstyle4you-bg.com e общодостъпна безплатно в интернет за лична употреба.
3. Цялата информация, публикувана в  fitstyle4you-bg.com е собственост на  Търговеца, в това число снимки и описания на артикули. Забранява се копирането и поставянето им в други уеб сайтове и магазини, без съгласието на Търговеца.
4. Договорният език е български, а плащанията ще бъдат извършвани в български левове, с включено ДДС.
5. Артикулите следва да бъдат закупени от потребителите на обявената цена при настоящите условия.
6. Търговецът има право да променя цените си по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребители си. Потребителят заплаща цената на артикула, която е била актуална по време на сключването на договора.
7. Търговецът си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка, в случай ,че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност на стоката, търговецът уведомява потребителя на електронен адрес или посочен телефонен номер.
8. При регистрация, предоставяте лична информация по собствено желание, с цел получаване на продукти, услуги и допълнителна информация.
9. Търговецът гарантира на своите потребители конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия.
10. Търговецът защитава личните данни на потребителя, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, Търговецът може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора.
11. Търговецът има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter), както и отстъпки и оферти за нашите продукти, на посочения при регистрация електронен адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта се свържат с нас.
12. Търговецът се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. Търговецът е длъжен да предостави информацията по силата на закона.
13. Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от Търговеца, който има право и да променя характеристиките на предоставяните услуги и настоящите Общи условия и на основание промени в законодателството.


НЕОБХОДИМИ УСЛОВИЯ, ЗА ДА СЕ НАПРАВИ ПОРЪЧКА

  • Валиден електронен адрес.
  • Вярно попълнен адрес за доставка.
  • Вярно попълнени данни за контакт.
  • Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона "Поръчай".
  • При направена от Вас поръчка, ще получите данните за поръчката на посочения от Вас електронен адрес. Консултант на магазина ще се свърже с Вас по телефона за уточняване на времето на доставка. Можете да направите поръчка и на посочения телефон в сайта.
  • Поръчките се обработват и изпращат до 2 работни дни. Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работното време.
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.