Меню
Your Cart

Връщане и рекламация

Всяка стока закупена от fitstyle4you-bg.com може да бъде върната или заменена в 14 дневен срок от датата на закупуване.
 Връщане на стока

 • Съгласно чл.55 от ЗЗП, всеки потребител има право да се откаже от закупена стока в 14 дневен срок, считано от датата на получаване на стоката. Стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, да не е използвана и да е в изряден търговски вид и запазена касова бележка/фактура.
 • Транспортните разходи за връщане на стока се покриват от купувача.
 • Необходимо е да се свържете с нас , за да уточним начина на връщане на стоката, адрес за изпращане и начина за връщане на сумата, заплатена от Вас, както и за подробна информация и помощ за връщането.
 • Можете да върнете продукт закупен от fitstyle4you-bg.com на адрес: гр. Перник, ул. Рашо Димитров №102, офис на Еконт - Мошино, за фирма "РЕСПЕКТ ЛАЙФ" ЕООД  и като ни информирате на email: info@fitstyle4you-bg.com  или на телефон +359 898 995 996 за номера на товарителницата, с която е изпратен. След като пратката е получена успешно ние ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения. Платената сума ще бъде възстановена по банков път или с наложен платеж до 14 календарни дни.

 Рекламация на стока

 • Съгласно чл. 123 от ЗЗП, всеки клиент има право да предяви рекламация на стоката. На рекламация подлежат дефектни стоки или стоки с констатирани липси.
 • Рекламации за стоки, закупени от fitstyle4you-bg.com, можете да предявите в 3-дневен срок от получаването на продуктите.
 • Транспортните разходи за връщане на стоки в рекламация се покриват от нас.
 • При подаване на рекламация, потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията:
    1. Касова бележка или фактура/разписка за пощенски паричен превод от Еконт;
    2. Протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното;
    3. Други документи, установяващи претенцията по основание и размер.
 • До 30 дни от връщането на продукта ние трябва да установим какъв е дефекта или проблема и освен това да възстановим заплатената сума, заменим стоката с нова или отстраним дефекта за наша сметка.
Полезни връзки:
Комисия за защита на потребителите
Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки
Онлайн платформа за решаване на спорове
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.