Меню
Your Cart

Висулки

Продуктите на Fit Style 4 You се отличават с индивидуален дизайн, функционалност и стил.

Предлагаме висулки и charms, изработени от:

  • Неръждаема стомана - не предизвиква алергични реакции, не ръждясва, не корозира и не променя цвета си. Изключително твърд материал, издържащ на надрасквания, използван за направата на бижута, ключодържатели и други аксесоари.
  • Метал - метал или метална сплав, не съдържа вредни метали, като олово и никел, което го прави подходящ материал за изработката на бижута.
  • Други материали - естествена и еко кожа, каучук, дърво и други, съчетани с метал или неръждаема стомана.
Модел: PM003
Описание: Стилни и ефектни, подходящи за трениращи и любители на фитнеса и силовите спортове. Висулките са чудесен начин, за да персонализирате бижутата си, според Вашите желания и виждания.Цвят: антик бронз (antique bronze)Материал: метал (метална сплав)Размери: Дължина на артикула 39мм; размер на ..
4.00 лв. 5.00 лв.
Модел: PM001
Описание: Стилни и ефектни, подходящи за трениращи и любители на фитнеса и силовите спортове. Висулките са чудесен начин, за да персонализирате бижутата си, според Вашите желания и виждания.Цвят: антик силвър (antique silver)Материал: метал (метална сплав)Размери: Дължина на артикула 35мм; размер на..
4.00 лв. 5.00 лв.
Модел: PM002
Описание: Стилни и ефектни, подходящи за трениращи и любители на фитнеса и силовите спортове. Висулките са чудесен начин, за да персонализирате бижутата си, според Вашите желания и виждания.Цвят: антик бронз (antique bronze)Материал: метал (метална сплав)Размери: Дължина на артикула 20мм; размер на ..
2.80 лв. 3.50 лв.
Модел: PS011
Описание: Стилни и ефектни, подходящи за трениращи и любители на фитнеса и силовите спортове. Висулките са чудесен начин, за да персонализирате бижутата си, според Вашите желания и виждания.Цвят: антик стомана (antique steel); винтидж (vintage)Материал: неръждаема стомана (stainless steel 316L)Разме..
24.00 лв. 30.00 лв.
Модел: PS006
Описание: Стилни и ефектни, подходящи за трениращи и любители на фитнеса и силовите спортове. Висулките са чудесен начин, за да персонализирате бижутата си, според Вашите желания и виждания.Цвят: сребрист (цвят - неръждаема стомана)Материал: неръждаема стомана (stainless steel 316L) - перфектно поли..
25.60 лв. 32.00 лв.
Модел: PS010
Описание: Стилни и ефектни, подходящи за трениращи и любители на фитнеса и силовите спортове. Висулките са чудесен начин, за да персонализирате бижутата си, според Вашите желания и виждания.Цвят: сребрист (цвят - неръждаема стомана)Материал: неръждаема стомана (stainless steel 316L) - перфектно поли..
38.40 лв. 48.00 лв.
Модел: PS009
Описание: Стилни и ефектни, подходящи за трениращи и любители на фитнеса и силовите спортове. Висулките са чудесен начин, за да персонализирате бижутата си, според Вашите желания и виждания.Цвят: злато (gold) Материал: неръждаема стомана (stainless steel 316L) - златно покритие; камъчета циркон..
36.80 лв. 46.00 лв.
Модел: PS004
Описание: Стилни и ефектни, подходящи за трениращи и любители на фитнеса и силовите спортове. Висулките са чудесен начин, за да персонализирате бижутата си, според Вашите желания и виждания.Цвят:   сребрист (цвят - неръждаема стомана)Материал: неръждаема стомана (stainless steel 316L) - пе..
20.00 лв. 25.00 лв.
Модел: PS013
Описание: Стилни и ефектни, подходящи за трениращи и любители на фитнеса и силовите спортове. Висулките са чудесен начин, за да персонализирате бижутата си, според Вашите желания и виждания.Цвят: злато (gold); гравиран мотивационен надписМатериал: неръждаема стомана (stainless steel 316L) - пол..
30.40 лв. 38.00 лв.
Модел: PS012
Описание: Стилни и ефектни, подходящи за трениращи и любители на фитнеса и силовите спортове. Висулките са чудесен начин, за да персонализирате бижутата си, според Вашите желания и виждания.Цвят: сребрист (цвят - неръждаема стомана); гравиран мотивационен надписМатериал: неръждаема стомана (stainles..
27.20 лв. 34.00 лв.
Модел: PS002
Описание: Стилни и ефектни, подходящи за трениращи и любители на фитнеса и силовите спортове. Висулките са чудесен начин, за да персонализирате бижутата си, според Вашите желания и виждания.Цвят: злато (gold)Материал: неръждаема стомана (stainless steel 316L) - полиранаРазмери: диск Ф34; дебели..
25.60 лв. 32.00 лв.
Модел: PS003
Описание: Стилни и ефектни, подходящи за трениращи и любители на фитнеса и силовите спортове. Висулките са чудесен начин, за да персонализирате бижутата си, според Вашите желания и виждания.Цвят: розово злато (rose gold)Материал: неръждаема стомана (stainless steel 316L) - полиранаРазмери: ..
27.20 лв. 34.00 лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.